Bedrijfsnaam - Bedrijfsboodschap

Wat betekent 'gezond zijn' voor ons?
 
'Gezond zijn' is voor ons het bereiken van een goede balans tussen lichaam en geest. Dit is dan ook waar we bij Sanitas naar streven - vandaar de weegschaal in ons logo.
 
“Mens sana in corpore sano” – een gezonde geest in een gezond lichaam
 
Het is belangrijk dat lichaam en geest met elkaar in evenwicht zijn. Want als de psyche niet optimaal werkt, zal dit zijn weerslag hebben op het lichamelijk functioneren, en vice versa: als ons lichaam niet naar behoren werkt, voelen we ons ook psychisch minder goed.
Daarom kiezen we er bij Sanitas bewust voor om beide componenten te vertegenwoordigen in onze praktijk. U kan bij ons terecht bij een diëtist en een kinderpsycholoog.
 
Merkt u bij uzelf of bij uw kind een onevenwicht op? Voelt u zich letterlijk of figuurlijk niet goed in uw vel? Wilt u advies over een gezond voedingspatroon? Ervaart uw kind stress op school en merkt u hier de gevolgen van thuis? Heeft uw kind moeilijkheden bij de verwerking van een echtscheiding? Voor deze en allerlei andere mogelijke hulvragen bent u bij Sanitas aan het juiste adres. Samen proberen we de balans in uw leven terug in evenwicht te brengen.
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint