Bedrijfsnaam - Bedrijfsboodschap

Carmen Van Malder
 
Bachelor in de voedings- en dieetkunde
 
Plantijn Hogeschool, Antwerpen
 
Erkenningsnummer RIZIV: 5-61760-64-601
 
 
In het middelbaar volgde ik Grieks-Latijn. Ik deed deze richting graag, maar voelde na 6 jaar in de boeken zitten toch aan dat ik iets wou doen met meer menselijk contact. Drie jaar later studeerde ik af in de richting ‘voedings- en dieetkunde’. Een keuze, waar ik zeker geen spijt van heb. 
 
In maart 2013 ben ik gestart met het geven van voedingsadvies via mail. Omdat ik meer mensen wou kunnen helpen, doe ik nu al enkele maanden ook face to face consultaties. Om dezelfde reden volgde ik ook verschillende bijscholingen waarmee ik me het geven van voedingsadvies bij kinderen, sporters en mensen met een eetstoornis eigen maakte.
 
Bij het geven van voedingsadvies start ik voor iedereen vanuit de voedingsdriehoek. Maaltijdvervangers en voedingssupplementen gebruik ik zelden of nooit. Toch krijgt iedereen een ander voedingsadvies mee: niemand is immers hetzelfde en elk persoon heeft dan ook recht op een persoonlijke voedingsstijl. Juist omwille van die persoonlijke voedingsstijl vertrekken we steeds vanuit het oorspronkelijke voedingspatroon en proberen dit zoveel mogelijk te behouden. Een gezonde levensstijl, zonder het dieetgevoel dus!
 
Wat me onderscheidt van andere diëtisten is dat ik niet alleen bereikbaar ben op de momenten dat je bij mij op consultatie komt. Je kan me steeds bellen of mailen tussen de afspraken door. Bovendien is er de facebookpagina
https://www.facebook.com/dedietistonline die vol staat met tips en recepten.  Door deze toegankelijk te maken voor iedereen, probeer ik weer een stukje meer van mijn levensdoel te bereiken: zoveel mogelijk mensen te laten ontdekken met welke voeding ze zowel van binnen als van buiten stralen.
 
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint