Bedrijfsnaam - Bedrijfsboodschap

Charlotte Verhesen

1) Master in de psychologie
    Afstudeerrichting Klinische psychologie voor kinderen en jongeren
    K.U. Leuven
 
2) ACT - therapeut 
    ACT-Academie, Ranst
 

Mijn naam is Charlotte. Kinderen en jongeren tot en met 18 jaar met ontwikkelings-, gedrags- of emotionele problemen kunnen samen met of zonder hun ouders bij mij terecht.

- Is uw kind onzeker of voelt hij/zij zich slecht in zijn/haar vel?
- Heeft uw kind een laag zelfbeeld?
- Is uw kind angstig in bepaalde situaties?
- Heeft uw kind concentratieproblemen of is het snel afgeleid?
- Ervaart uw kind moeilijkheden op school of thuis?
- Heeft uw kind faalangst?
- Heeft uw kind moeite om afspraken/ regels na te leven?
- Wordt uw kind snel boos of agressief?
- Heeft uw kind last van lichamelijke klachten zonder enige fysieke oorzaak?
 
Voor deze maar ook andere hulpvragen kan u bij mij terecht. Aarzel niet om met mij contact op te nemen. Ik sta graag klaar om uw hulpvraag te beluisteren en om samen een oplossing te zoeken.

Ik ben een ACT-therapeut. Dit staat voor Acceptance and Commitment Therapy (voor kinderen en jongeren).  Iedereen heeft in zijn/haar leven moeilijke momenten, lijden en zorgen. Vaak laten we ons erdoor overmeesteren en blijven we hierdoor stilstaan in ons leven. We proberen oplossingen te zoeken en vechten met onze boze, trieste of angstige gevoelens en gedachten. In ACT-therapie proberen we de strijd met deze gevoelens en gedachten te stoppen. We leren tijdens de begeleiding samen deze gevoelens en gedachten een plaats te geven en er afstand van te nemen (acceptance of acceptatie). Daarnaast staat ACT ook voor commitment of toewijding/engagement. Als we ons  door de moeilijke gedachten en gevoelens niet meer laten overmeesteren,  gaan we ons richten op een leven volgens jouw waarden. We gaan samen uitzoeken wat voor jou belangrijk is en hoe jij in het leven wil staan. Samen zoeken we de weg naar een waardevol leven.
 
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint