Bedrijfsnaam - Bedrijfsboodschap

Aster Haertjens

1) Master in de Psychologie
    Afstudeerrichting Schoolpsychologie
    K.U.Leuven

2) ACT*-therapeut
    ACT-Academie Ranst
    *Acceptande and Commitment Therapy, wetenschappelijk
    onderbouwde vorm van gedragstherapie


Hallo, ik ben Aster.
Als psycholoog ben ik in de eerste plaats gespecialiseerd in het psycho-sociaal functioneren van kinderen. Ik wil u en uw kind graag verder helpen in geval van emotionele problemen zoals spanning, (faal)angst, onzekerheid, stress, echtcheiding, depressieve klachten, maar ook bij gedragsproblemen, vermoeden van ontwikkelingsproblemen (ADHD, autisme) en opvoedingsvragen.
Als schoolpsycholoog ben ik bovendien vertrouwd met de schoolgebonden problemen waar kinderen vandaag de dag mee te maken kunnen krijgen. Kinderen brengen ten slotte een groot deel van hun jonge leven door op school. Met vragen rond cognitieve ontwikkeling, aandacht en concentratie, moeilijkheden bij lezen, schrijven of rekenen, problemen bij het leren en studeren,… kunt u bij mij terecht.
Ook kan ik u advies geven bij belangrijke schoolloopbaanbeslissingen: schooljaar dubbelen of overslaan, overstap naar een andere school, studiekeuze secundair of hoger onderwijs, enz.
Indien wenselijk of noodzakelijk kan er een onderzoek uitgevoerd worden, maar ook wanneer er geen nood is aan een diagnose maar eerder aan begeleiding en advies over de juiste aanpak van het probleem, help ik u graag verder.

Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint